НајдиАвтомобил.мк е нов македонски сервис за огласување на автомобили. Но, станува збор за агрегатор на огласи, кој на едно место ги презентира сите огласи за автомобили и овозможува нивно споредување и сместување на огласите во листа „омилени“. НајдиАвтомобил ги агрегира огласите од Pazar3, Vrapce и Reklama5.mk. Она што е навистина корисно е филтерот, кој овозможува […]

Прочитај повеќе