Деновиве низ Скопје лесно се забележуваат билборди и онлајн реклами со цитати на познати глумци и историски личности за работата и успехот во животот. Кампањата е од сервисот Кариера.мк, кој е нов македонски сервис кој ќе се обиде да им помoгне на граѓаните да ја пронајдат својата нова работа. Платформата е дело на тим кои колективно […]

Прочитај повеќе