MyGreatRecipes е апликација која се стреми да ја подобри вашата продуктивност во кујната преку својата база од над 100.000 рецепти надополнети со фотографии и концизни упатства. Апликацијата овозможува ефикасно пребарување на рецепти по состојки и оброци, организирани во колекции и категории. “Нашиот клиент има повеќе од 30 години искуство во објавување на печатени колекции со […]

Прочитај повеќе