Македонскиот стартап Solveo во соработка со doxTeam објавува нов натпревар за идеи. Платформата на шведската компанија IMP Digital, My Great Recipes, сака да го освои пазарот за рецепти за готвење. Учесниците во овој проект треба да креираат кампања за да го остварат ова. My Great Recipes веќе има над 100.000 корисници. На платформата корисниците можат да ги зачувуваат […]

Прочитај повеќе