Новиот флегшип телефон на LG, G9 ја скенира раката на својот сопственик за да се отклучи. Досега сме виделе скенирање на отпечаток од прст или лик, но никогаш претходно скенирање на рака. Слоганот со кој компанијата го рекламира овој телефон е „Вашата рака е лозинката“. Секако ова повеќе наликува на маркетинг трик отколку на корисна […]

Прочитај повеќе