Се појавија нови слики од Music Player 3.0 апликацијата за Android која има опции за стримање музика, односно сугерираат на најавеното, но се-уште-не-стартуваното музичко „шкафче“ во облакот кое ќе се стрима директно преку телефонот. Сликите беа овјавени од Tech From 10, кои сега се офлајн, а се откриени при стартување на новата тест верзијата на Android Market кој ја содржеше и Music апликацијата.

Прочитај повеќе