Некако изгледа лошо кога ќе добиете нечија целa PowerPoint презентација во .ppt формат бидејќи се се приметуваат сите вметнати делови… многу подобро би било да добиете еден единствен документ кој ќе ви ја претстави презентацијата, пример .pdf.

Прочитај повеќе