Неколку дена по известувањето дека функционирањето на играта Paragon ќе прекине, гејмерите добиваат уште еден бран од непријатни вести. Gigantic е револуционерен hero шутер кој за малку немаше ни да излезе, а и бележи болна историја на развој и бројни жртвувања од девелоперите. И покрај ова, развојното студио Motiga беше сурово згаснато во ноември 2017 година, […]

Прочитај повеќе