Twitter тестира прикажување на реклами дури и на луѓето кои не се корисници на друштвената мрежа. Станува збор за ембедирани твитови кои се споделуваат на останатите сајтови. Ова ќе биде нов начин и за монетаризирање на апликациите, вели Моли Вандор од Twitter. Веќе се направени прилагодувања на платформата, па твитовите ќе може да бидат прикажувани во […]

Прочитај повеќе