Фонтот кој го користите додека го пишувате вашиот код не ви е доволно прегледен? Нема проблем, Mononoki е токму креиран за девелопери, а неговиот дизајнер Матијас Телен го направи фонтот да биде достапен потполно бесплатно, јави The Next Web. Фонтот е лесно разбирлив, совршен за работа со IDE или текст едитор, и е прилагоден за […]

Прочитај повеќе