(Oва е гостински пост на Нина Николиќ, стартап ентузијаст и автор на новиот блог #StartupSelfie, во кој објавува интервјуа со регионални стартапи) Пак сме назад во чудесниот зимски Талин. Знам дека доцнам со овие приказни што доаѓаат од тамошната стартап заедница (пред сѐ поради моите секојдневни обврски), но во следниве денови ќе се обидам да ви […]

Прочитај повеќе