(„Производ на денот“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Blocks е првиот модуларен паметен часовник во светот. Неговиот watchface или Core како што го нарекуваме, е […]

Прочитај повеќе