Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, триесет и петто издание. Battlefield 1 го исфрли мајското надополнување на сите платформи за кои е излезена играта и ги воведе посакуваните плејлисти од операции кои се замислени да охрабрат подолго дружење во операциите, со суптилен премин од […]

Прочитај повеќе

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дванаесетто издание. FPS игри на годината е нашата скромна листа од најдобрите пукачки игри во прво лице кои дефинитивно ќе остават белег во 2016-та година. Разгледајте ги нашите предлози, а потоа придружете нѝ се на социјалните мрежи и […]

Прочитај повеќе

Во првите 24 часа од пуштање во продажба само во САД и Британија се продадени над 5.6 милиони парчиња на Call of Duty: Black Ops со што се генерираа 360 милиони долари, наминувајќи го рекордот oд 250 милиони долари на Modern Warfare 2, што е претходното продолжение на Call of Duty серијалот. Black Ops ноќта на објавувањето е пуштена за продажба во 12.000 продавници ширум светот.

Прочитај повеќе