Данскиот модел Џаспер Брун е најсимнуваниот маж на планетата, тврди бразилскиот фотографер Фернандо Мартинс кој отиде во Данска да провери зошто Џаспер се појавува на реклами на сите можни брендови, и секако, што е тајната на неговиот успех. Причината за ова видео е револтот кој го има фотографот Мартинс спрема „stock“-фотографиите, односно фотографии кои се […]

Прочитај повеќе

Дали го викате soccer, како нас, или фудбал, како останатиот свет, ние имаме виртуелен билет за Јужна Африка, вели Google објавувајќи Street View и 3D прошетка низ десетте стадиони на кои ќе се игра Светското фудбалско првенство.

Прочитај повеќе