Вообичаено кога зборуваме за користење на интернет прелистувачи, помислуваме на Google Chrome, можеби Mozilla или Safari па дури и Opera и Edge. Секако последна на памет ни е мобилната апликација на Facebook. Сепак анализата во САД покажа дека дури 10% од вкупниот мобилен интернет сообраќај доаѓа преку Facebook. Ова не е доволно да ја стави […]

Прочитај повеќе

Паметните телефони стануваат доста важна алатка која ја олеснува и организира работата. Затоа ви нудиме три Android апликации кои се навистина корисни, како апликации за контрола на остварениот мобилен интернет сообраќај, далечинско поврзување со десктоп компјутерот и водење сметка на телефонските повици преку Google календар.

Прочитај повеќе