Mmhmm е нова технологија на која работи компанија основана од поранешниот директор на Evernote. Станува збор за апликација- виртуелна камера која може да се интегрира со речиси сите постоечки сервиси за стрим, од Zoom до YouTube и Google Meet. Она што го овозможува апликацијата е едноставна интеграција на презентации во видеата. Со Mmhmm корисникот може […]

Прочитај повеќе