МK Transport го редизајнираше својот сервис за полесно да може да најдете превозник од меѓуградските автобуски и железнички станици. Засега редизајнот е единствено на веб страната, но креаторот на сервисот, Бранко Димитријоски, вели дека наскоро ќе бидат надградени и мобилните апликации за Android и Windows Phone. Сајтот сега е со responsive, прилагодлив дизајн, што значи […]

Прочитај повеќе