(„Маркетинг алатки“ е серијал текстови од македонскиот стартап Brainster кој гради заедница на едукатори да го модернизираaт образованието. Ако ви се допадна овој пост, посетете го блогот на Brainster. Ако ја поддржувате оваа иницијатива споделете со пријателите) Поголемиот дел од луѓето во светот донесуваат одлуки повикувајќи се на својот „инстинкт” или чисто на база на […]

Прочитај повеќе