Има други мобилни екосистеми. Ние ќе ги пореметиме!, велат Microsoft и Nokia најавувајќи го партнерството со кое Nokia ќе користи Windows Phone како пример мобилниот оперативен систем за своите телефони и идни таблет компјутери, ќе го користи Bing како пребарувач, Microsoft ќе користи Nokia Maps, и двете компании ќе работата на идни идеи за развој на апликации и мобилни уреди.

Прочитај повеќе