Користејќи скрипта за Greasemonkey додатокот за Firefox за персонализирање сајтови, можете да си направите минималистички Facebook, односно Facebook страна која го нема десното мени, има пошироко место за постовите, тргнато е чат инфото од левата колона и четот е малку транспарентен.

Прочитај повеќе