Џон Фрејзер-Ален има супер интересно и неверојатно хоби. Креира цели минијатурни светови. Во видеото поранешниот митбастер, Адам Севиџ има тура низ 3д-принтаниот свет.

Прочитај повеќе

Eнтузијатите и љубителите на минијатури секоја година се собираат во Хамбург. Проектот на минијатурна железница започна во 2001, а идејата е да биде завршен до 2026. Мината година за најголемиот свет на минијатури, Miniatur Wunderland во Хамбур, Google креираше минијатурно Google Street Car возило. Видеото е импресивно, но не доволно. Google Street Car возилото всушност е потполно […]

Прочитај повеќе