Пишување во дневник знае да биде интересна метода за бележење на вашите мисли и идеи. Mini Diary пружа одлични услови за овековечување на вашите секојдневни настани. Паралелно со ова, ви дозволува и да поставувате цели, како и да ја подобрувате вашата меморија. На располагање имате и статистички податоци, како колку пати сте пишувале во дневникот, […]

Прочитај повеќе