Што твитавте овој ден лани? Можеби направивте нешто навистина интересно, а не се сеќаватe. Можеби ќе помогне ако знаете каде бевте на овој ден пред една година. Не се сеќавате? Нема проблем. Timehop е сервос кој ќе ги ископа вашите твитови, Foursquare чекирања, Facebook постови и Instagram фотографии. Колку што е едноставен за користење, толку […]

Прочитај повеќе

Помалку носталгично, но доста креативно и забавно македонската Twitter заедница започна интернет меме „umoevreme“. Секој од околу 375 твита започнува со хаш тагот и потоа следи спомен од минатото кога времињата можеби или не беа подобри.

Прочитај повеќе