Можеби делува дека гневните птици за многу кратко време завледеаа со светот на мобилните игри, но всушност за„успехот преку ноќ“ требаше „само“ 8 години кога паметните телефони не беа појавени.

Прочитај повеќе

Една од најпопуларните мобилни игри, Angry Birds, интересна игра каде нервозните пилиња им се одмаздуваат на свињите, во рок од месец дена ќе се појави и на Facebook.

Прочитај повеќе