Најновата експанзија за Middle-earth: Shadow of War се вика The Blade of Galadriel и од неодамна им стои на располагање на сите оние кои сакаат да ги продолжат авантурите во средната земја, но на малку поразличен начин. Имено, овој пат не играте со Талион, туку со Елтариел, елфска атентаторка која е смртоносна онолку колку што […]

Прочитај повеќе