Конференцијата на ЕА можеби не беше премногу бомбастична, но денот по неа, Microsoft ја крена гејмерската популација на нозе, првин со најавата за нивната моќна конзола, Xbox One X, а потоа и со бројните наслови кои никако не се осмелија да остават некого рамнодушен. Целата Microsoft E3 конференција! Forza Motorsport 7 доаѓа и на PC, но […]

Прочитај повеќе

По само еден ден од ненадејното откривање на играта, WB Games официјално ја обелодени најавата за работа на продолжеток на мега-популарниот и крајно уникатниот хит од 2014 година – Middle-еarth: Shadow of Mordor. Светот на луѓето, како што видовме од трејлерот, можеби завршува, но не и нашето навлегување во една од најимерзивните игри. Shadow of […]

Прочитај повеќе