Иако промоцијата на Microsoft, која дозволуваше бесплатна надградба на оперативниот систем од Windows 7 или 8.1 на Windows 10, заврши уште во јули, компанијата не ги има целосно затворено вратите за бесплатна надградба. Имено, сите оние кои имаат потреба од користење на помошни и асистивни технологии, како алатката за зголемување на екранот или нарација на […]

Прочитај повеќе