По осми пат Microsoft Македонија ја организира конференцијата „Визија” која се смета за една од поголемите и позначајните ИТ конференции во државата каде што “се обединуваат ИТ професионалците, програмерите и менаџерите на едно место.”

Прочитај повеќе