Не баш новиот прелистувач на Microsoft, Edge, наскоро пристига и на Android и на iOS. Истовремено со ова, на Android пристига и Microsoft Launcher за Android. Апликациите се крирани за лесна синхронизација помеѓу уредите и лесно префрлање од еден на друг уред, вели Џо Белфиоре на блогот на Microsoft. Засега прелистувачот е во тест фаза и […]

Прочитај повеќе