За овогодишниот Game Critics Awards: Best of E3 2017, комисијата има значително тежок предизвик. Новитетите од ЕА не беа за потценување, а новата конзола и ексклузивните наслови на Microsoft дадоа сè од себе да ги засенат тие на Sony, но не до таа мера да не дозволат пријатни изненадувања од гигантите како Bethesda или Ubisoft. Со оглед на […]

Прочитај повеќе

Конференцијата на ЕА можеби не беше премногу бомбастична, но денот по неа, Microsoft ја крена гејмерската популација на нозе, првин со најавата за нивната моќна конзола, Xbox One X, а потоа и со бројните наслови кои никако не се осмелија да остават некого рамнодушен. Целата Microsoft E3 конференција! Forza Motorsport 7 доаѓа и на PC, но […]

Прочитај повеќе