Најверојатно најголемиот настан оваа недела, барем кога хардверот е во прашање и конференцијата на Xiaomi. Компанијата претстави куп импресивен хардвер, но најинтересен уред кој беше презентиран е Mi VR Standalone. Станува збор за поевтин уред за виртуелна реалност, уред кој сепак е доволно моќен за да може да работи без телефон или компјутер. Mi VR […]

Прочитај повеќе