Кинескиот производител Xiaomi го претстави новиот лаптоп Mi Notebook Pro. Новиот лаптоп повторно ги врати споредбите на компанијата со Apple. Дел од вината секако е кај кинескиот производител кој може и подобро да ги одбира имињата. Ако може да се замери на името, на хардверот секако нема да може. Лаптопот доаѓа со 15.6-инлен дисплеј; последна […]

Прочитај повеќе