Да твитате преку Twitter страната е „soooo 07s“ :). Покрај тоа има и лоша функционалност. Но затоа постојат голем број клиенти како TWitDeck, Seismic и разни Chrome и Firefox додатоци кои го олеснуваат и организираат твитањето.

Прочитај повеќе