Сите сме свесни за можностите кои ги нуди интернет маркетингот, да се биде интерактивен, директен и вирален, да се допре до повеќе корисници одеднаж. Epipheo Studios ја знаат тајната за комуницирање со публиката на интернет. А ние можеме да научиме многу од нивниот начин на работа.

Прочитај повеќе

Ако на интернет пребарувате Бостон, ќе добиете линкови до американскиот град, но можеби мислите на бендот. Проблем е што еден збор значи многу работи, oбјаснува Metaweb, стартапот од Сан Франциско кој е најновата аквизиција на Google.

Прочитај повеќе