Facebook ја надгради својата чет апликација преку плагин, кој сега овозможува поедноставно поврзување на корисниците и Facebook страните. Плагинот овозможува додавање на „Message Box“ на сајтот на компанијата, со можност за додавање и на податоци за настани. Плагинот, кој служи како додаток за Messenger Business, им овозможува на корисниците да испраќаат пораки без притоа да […]

Прочитај повеќе