За љубителите на електрониката и технологија во Македонија денес имаме добра вест. По подолго време се враќа месечникот за електроника, Емитер. Овој пат наместо печатено, ќе излегува дигитално издание, а најавена е и е-продавница. „За жал, неповолните услови си останаа до денес, но се засили ентузијазмот на редакцијата за рестартирање на списанието со осовременување на […]

Прочитај повеќе