Без сомневање најдобрите настани се организираат благодарение на ентузијазмот на организаторите. Пред само три недели Balkan Changemakers’ Weekend беше само идеја на кафе; веќе овој викенд, Струга ќе биде домаќин на дваесетина луѓе, од седум држави, од Југоисточна Европа. „Кога ќе патувате низ Балканот, ќе сфатите дека најголемиот дел од луѓето се жалат и песимизмoт […]

Прочитај повеќе