Overwatch се одликува со една од најголемите и најдарежливите фанови кои во ниеден случај не го одбиваат предизвикот за донирање пари за добротворни цели. Во случај да сте и вие фан на играта, најверојатно сте запознаени со мајската кампањата на Blizzard Entertainment. Pink Mercy кампањата започна во мај годинава, а целта беше да се активираат […]

Прочитај повеќе