Пред околу 7 години во сообраќајна несреќа животот го загуби Никола Поповски Ниџо. Неговите пријатели организираат меморијален, хуманитарен гејминг турнир во негова чест. Средствата што ќе се соберат од турнирот ќе одат како помош за лица со епилепсија. „Затоа што неговата сестричка страда од епилепсија сакаме турнирот да биде и од хуманитарен карактер и средствата што […]

Прочитај повеќе