Често се случува да добивате важни мејлови за кои или заборавите да вратите или пак правилно да реагирате. Simple Gmail Notes или SGN е екстензија која ќе ви помогне да создадете забелешки кои се видливи само за вас, а достапни секојпат кога ќе се логирате во вашиот акаунт. Simple Gmail Notes фунционира за скоро сите […]

Прочитај повеќе

Edison е апликација за сите ваши потреби побрзани со електронската пошта. Во поглед на дизајнот, Edison потсетува на Outlook, но се разликува од чедото на Microsoft во тоа што е значително побрза. Сите акции се флуидни и инстантни, независно од тоа дали ја користите апликацијата за Android или iOS. На располагање го имате и таканаречениот […]

Прочитај повеќе

Google започна да заработува на уште еден начин, а тоа е преку нудење на реклами во мејл сандачињата на Gmail. Иако од порано беа присутни рекламите на страниците на Gmail, сега се работи за нов начин на рекламирање. Рекламите пристигнуваат како пораки кои може да бидат отворени како мејловите и да бидат испратени на останатите […]

Прочитај повеќе

Што е тоа спам? Според дефиниција тоа се генерички и-мејл пораки испратени до корисници без нивна дозвола, најчесто со цел да се постигне промоција. Спамот всушност е ѓубрето во интернет светот, а се наоѓа во многу различни форми… спам може да има форма и на SMS порака.

Прочитај повеќе