Во краткиот осврт кој го дадовме за AllWeb 2015 неодамна, особено внимание од текстот истакнавме на панел дискусијата за состојбата на дигиталниот маркетинг во Македонија, во која учествуваа директорите на едни од најголемите маркетинг агенции во Македонија – Александра Дилевска (Publicis), Владимир Димовски (McCann) и Сашо Пешев (New Moment). Конечно го дочекавме едночасовното видео од […]

Прочитај повеќе