Дали се мачи вашето дете со основни математички процеси, како собирање, одземање, множење, или делење? Во тој случај можете да им ја инсталирате апликацијата Math Games for Kids, PRO верзијата е привремено бесплатна! Апликацијата ви дозволува неколку интересни режими преку кои ги запознава младите умови со најразлични совети за поефикасна употреба на овие операции. Потоа, […]

Прочитај повеќе