Марко Чулев од Industrial Light & Magic е најновиот говорник на конференцијата M3Con. Terminator: Dark Fate, Jurassic World: Fallen Kingdom, Kong: Skull Island, Rogue One: A Star Wars Story, The Mummy, Warcraft, The Avengers and Star Trek: Into Darkness се само дел од блокбастерите на кои работел г. Чулев. Марко ја започна својата кариера во […]

Прочитај повеќе