Прашалник.мк е нов сервис кој треба да им помогне на компаниите да дознаат што мислат потрошувачите за нивните услугите или продуктите. Платформата е дел од услугите на маркетинг агенцијата Market Vision, и најверојатно платформава е планирана да биде нивен клучен сервис во иднината. Предноста која би ја имале компаниите е јасна. Ќе знаат повеќе за мислењето […]

Прочитај повеќе