Girls In Tech Macedonia организира настан, закажан за петок 6-ти ноември, на кој ги поканува сите заинтересирани да се вклучат во дискусија за половата еднаквост во ИТ индустријата. Непрофитната глобална организација чија цел е да поттикне што повеќе девојки да се вклучат во ИТ индустријата и претприемаштвото, ја покани претседателката на Madi Group, Мади Шарма, […]

Прочитај повеќе