Monster Harvest е акциона RPG игра која пушта корени во земјоделство и во собирање уникатни чудовишта. Имено, садите и собирате најразлични култури кои потоа ги мутирате и водите со вас во најразлични битки. Паралелно со ова, работите на проширување на вашата фарма, крафтате најразлични работи и се борите низ егзотични локации. На хартија, сево ова […]

Прочитај повеќе