GeometriCam е нова iOS апликација, која преку повеќе интересни филтри овозможува обработка на слика и создавање на апстрактни дела. Со оваа апликација вашиот Instagram ќе добие цела нова димензија, иако првин ќе треба да ги научите контролите. Лошиот интерфејс е и најголемиот недостаток на GeometriCam, но одличните креирани фотографии го балансираат тоа. Но, доколку не […]

Прочитај повеќе