Неодамна објавивме дека Time.mk воведе интересна новина да агрегира Facebook настани, но сега оди еден чекор понатаму да го привлече вниманието на сите страствени Facebook корисници. Агрегаторот за вести сега ги прикажува најпопуларните Facebook постови на македонските корисници, што е слична функционалност како што прави со најпопуларните твитови. За разлика од Twitter каде твитовите се […]

Прочитај повеќе