Intuit компанија која е најпрепознатлива по софтвер како QuckBooks, TurboTax, Mint и CreditCarma го купи MailChimp за 12 милијарди долари. Компанијата Intuit барем досега не е препознатлива на полето на маркетинг. Софтверот кој го креираат е препознатлив за сметководствени услуги и подготвување на даночни пријави во САД, но никако на полето на имејл маркетинг. Цената […]

Прочитај повеќе