По објавата на А1 Македонија, дека по повод 2 години од постоењето на брендот во државата, телеком операторот претставува тарифен модел со 100 GB месечен мобилен интернет, во истиот ден, дури може да се каже и истовремено доколку се споредат временските објави по порталите на Time.mk кластерот, Македонски Телеком претстави 100 GB тарифен пакет за […]

Прочитај повеќе